Napovednik težko pričakovanega videa

Kmalu drugi videospot za Zalino popolnoma avtorsko skladbo »Na poti večnosti«, posnet z vrhunsko ekipo igralcev, in sicer Domen Valič, gospa Danica Valič (Domnova babica), gospa Bernarda Oman, deklica Ivika in mali dojenček Saša. Scenarij in režija pa je delo vrhunske mlade igralke in režiserke iz Sarajeva – Lune Zimić Mijović. Skladba ima posebno in…

ZALA SMOLNIKAR – Na poti večnosti (teaser)


Kmalu drugi videospot za Zalino popolnoma avtorsko skladbo »Na poti večnosti«, posnet z vrhunsko ekipo igralcev, in sicer Domen Valič, gospa Danica Valič (Domnova babica), gospa Bernarda Oman, deklica Ivika in mali dojenček Saša. Scenarij in režija pa je delo vrhunske mlade igralke in režiserke iz Sarajeva – Lune Zimić Mijović.

Skladba ima posebno in skoraj eterično zgodbo, sam videospot pa ponazarja življenjski cikel, našo minljivost in neskončnost hkrati. Je idealna skladba za umiritev in priložnost za velik vdih ali predah v tem »norem« svetu.  Čudovito pa prikaže še eno nianso Zalinega ustvarjanja.

V skladbi so kot inštrumentalisti odlično odigrali svojo vloge, violončelista Lucija Furlani in Peter Kaiser ter tolkalist Martin Janežič- Buco.

Komentarji